ÚJ! Storm Ultra Secure rágcsálóirtószer - már lakossági kiszerelésben is

ÚJ! Storm Ultra Secure rágcsálóirtószer - már lakossági kiszerelésben is

Megérkezett! Elkezdőtött a várvavárt kis kiszerelésű Storm Ultra Secure rágcsálóirtószer forgalmazása, melyet üzletünkben megvásárolhatnak és webshopunkban is megrendelhetik 300 g-os vagy 100 g-os kiszerelésben is.

A Storm rágcsálóirtószer nem ismeretlen a vásárlók előtt, hiszen a 2018-as jogszabályi változások előtt közkedvelt termék volt ez a flokumafen hatóanyag tartalmú készítmény. A jogszabályi szigorítások azonban 2018-tól korlátozták az irtószerek forgalmazását (hatóanyag tartalmát és az eladható mennyiséget) azok számára, akik nem kártevőirtó szakemberek. 

A Storm Ultra rágcsálóirtószerrel a vásárlók többszörösen is jól járnak: egyrészt a Storm Ultra rágcsálóirtószer olyan speciális hatóanyaggal (flokumafen) készült, amelyből csökkentett hatóanyag tartalom (2,5 ‰-es) mellett is sikeres lesz az irtás (a szakemberek is ilyen hatóanyag tartalmú készítménnyel dolgoznak, vagyis nem csökkentett hatóanyag tartalmú készítményt kapnak a vásárlók), másrészt ez a hatóanyag még nem annyira elterjedt, így kisebb a valószínűsége, hogy a rágcsálóknál a hatóanyaggal szemben rezisztencia alakuljon ki.

Az új Storm nem csak hatóanyag tartalmában és kiszerelésében más, de a hazai piacon egyedülálló kötőanyag jellemzi, ami nem tartalmaz viaszt, így a nagy meleget és hideget is jól bírja (nem olvad el és nem fagy szét), illetve a viasz nem nyomja el a termékben lévő gabona természetes illat- és ízanyagát, ezért nagyon vonzó a rágcsálók számára.

A rágcsálók elleni folyamatos védekezés nagyon fontos, mert ha a területen megjelenik egy-egy rágcsáló, az gyorsan elszaporodik. Az időjárás egyre melegebb, ezért fontos, hogy olyan rágcsálóirtószert alkalmazzunk, ami a magas hőmérséklet hatására sem veszít alakjából és vonzerejéből, erre a Storm Ultra Secure 300g-os vagy 100 g-os csomag a legjobb választás!

Tekintse meg termékismertető videónkat