ÚJ! Storm Ultra Secure rágcsálóirtószer - már lakossági kiszerelésben is

ÚJ! Storm Ultra Secure rágcsálóirtószer - már lakossági kiszerelésben is

Megérkezett! A héten megkezdjük a várvavárt kis kiszerelésű Storm Ultra Secure rágcsálóirtószer forgalmazását, melyet üzletünkben megvásárolhatnak és webshopunkban is megrendelhetik 300 g-os vagy 100 g-os kiszerelésben is.

A Storm rágcsálóirtószer nem ismeretlen a vásárlók előtt, hiszen a 2018-as jogszabályi változások előtt közkedvelt termék volt a flukomafen hatóanyag tartalmú készítmény. A jogszabályi szigorítások azonban szükségessé tették, hogy a gyártók felkészüljenek az alacsonyabb (3 ‰ alatti) hatóanyag tartalmú, de ugyanolyan hatásfokú készítmények kifejlesztésére, mint ahogy tette azt a BASF, mint a Storm rágcsálóirtó család gyártója is.

Az új Storm nem csak hatóanyag tartalmában és kiszerelésében más, de a hazai piacon egyedi kötőanyag jellemzi, ami nem tartalmaz viaszt, így a nagy meleget és hideget is jól bírja (nem olvad el és nem fagy szét), illetve a viasz nem nyomja el a termékben lévő gabona természetes illat- és ízanyagát, ezért nagyon vonzó a rágcsálók számára.

A rágcsálók elleni folyamatos védekezés nagyon fontos, mert ha a területen megjelenik egy-egy rágcsáló, az gyorsan elszaporodik. Az időjárás egyre melegebb, ezért fontos, hogy olyan rágcsálóirtószert alkalmazzunk, ami a magas hőmérséklet hatására sem veszít alakjából és vonzerejéből, erre a Storm Ultra Secure 300g-os vagy 100 g-os csomag a legjobb választás!

Tekintse meg termékismertető videónkat.