Útmutató kistermelőknek

Nem tudja, hogy gyümölcsfáját milyen kártevő vagy betegség támadta meg? Útmutatást szeretne, hogy milyen növényvédőszert kellene használnia? Itt az igazi segítség Önnek!

Nyitvatartás a szigorított intézkedések alatt

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy üzletünk - a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló kormányrendelet értelmében - március 8. után is nyitvatarthat. Várjuk kedves vásárlóinkat!

Zöld hulladék gyűjtőzsák hiány

Tisztelt vásárlónk! Értesítjük, hogy beszerzési nehézségek miatt jelenleg a zöldhulladék elszállításához szükséges, ún. "zöld zsák" nem kapható üzletünkben. A sokak által keresett hulladékgyűjtő zsák beszerzésén dolgozunk, amint érdemi információnk lesz a zsákok érkezéséről, weboldalunkon és Facebook oldalunkon is azonnal értesítjük Önöket. Facebook oldalunk neve: agrosol 2000 kft., kövesse oldalunkat, hogy információt kapjon a hulladékgyűjtő zsákok érkezéséről.

 

ÚJ! Storm Ultra Secure rágcsálóirtószer - már lakossági kiszerelésben is

Vándorpoloska probléma? Készüljünk fel időben a kezelésére!

Az ősz kezdetével hamarosan elkezdenek az ún. zöld poloskák és vándorpoloskák téli menedéket keresni, ami sok ember számára zavaró lehet. Készüljünk fel a probléma kezelésére!

Ajándékutalvány kapható

Lepje meg szeretteit ajándék utalvánnyal!

Készüljön fel a télre!

Minden ami télre szükséges: hólapát, útszóró só, madáretetők és eleségek, begyújtós eszközök, stb.

Dióburok fúrólégy elleni védekezés

Fatudor - tudásbázis és tanácsadás kiskerti növények ápolásához